Kayseri de kurumsal nakliyat firmaları arasında ilk sıra da yer alan firmamız kayseri ve çevre illerin de gösterdiği üstün kalite hizmeti ile 7/24 saat hizmet vermekteyiz..

ÇETİNLER evden eve nakliyat firmamız Banka ve Banka şubelerinin taşınmasını gerçekleştirmektedir. Taşıması gereken yer müşteri temsilcilerimizden oluşan en az iki kişi tarafından incelenir. İnceleme sırasında sizlere taşıma hakkında bilgi verirken banka çalışanları ve taşıma işleminden sorumlu kişiler ile bilgi alışverişi yapılır. Bu görüşmenin sonucu olarak sizlere bir taşıma planı ve taşıma maliyeti sunulur. Bu maliyet banka yetkilisi tarafından onaylanır ise işlem resmi aşamaya geçer. Karşılıklı imzalanan sözleşmeler ile resmi işlemde tamamlandıktan sonra taşıma planında belirlenen gün ve saat içinde banka taşıma işlemi yapılır.

Banka veya banka şubesi taşıma işleminde taşıma planı oldukça önemlidir. Bu plan dahilinde taşıma işlemi yürütülürken banka içinde bulunan özel cihaz, bankamatik, kasalar ve bir çok elektronik eşyanın taşınmasının ön çalışması bu planda yer almaktadır. Gerekli ambalaj ve paketleme malzemeleri, araç bilgileri, gerekli alet ve ekipmanlarda bu planda yer alarak taşıma günü koordineli bir çalışma sağlanmalıdır. Banka yada Banka şubelerinin mesai saatleri içinde çalışır olmaları oldukça önemdir. Bu göz önünde alınarak taşıma sürecinin ne kadar süreceği hesaplanır. Banka yada şubesinin iş kaybını yaşamaması için böyle bir taşıma hafta sonu gerçekleşmesi önerilir. Gerektiğinde gece ve gündüz çalışılarak Banka yada banka şubesinin en kısa zamanda yeni yerinde faaliyete geçirilmesi sağlanır. Banka içinde bulunan evrak ve resmi yazıların özenli bir şekilde paketlenip etiketlenmesi de firmamızın deneyimli personeli tarafından yapılır. Bu sayede yeni yerinde de aynı hız ve düzen içinde yerleşme sağlanarak banka faaliyetlerinin aksamaması sağlanır. Taşıma işlemin belirli bir zaman içinde bitirilmesi için belirlenen eleman ve araç sayısı firmamız tarafından her zaman daha fazla sayıda karşılanmaktadır. Bu nedenle her hangi bir tezat durumda ek çalışma ekibi devreye girecektir.

ÇETİNLER evden eve nakliyat firmamız Banka içinde olacak tadilat ve yer değiştirmeler içinde lojistik destek sağlamaktadır. Banka içinde bulunan cihaz, para kasası, bankamatik, banko, oturak vb. gibi mobilya ve elektronik tarz eşyalarınızın yer değişimini de üstlenmekteyiz. KAYSERİ ili sınırları içinde olan tüm banka ve şubelerine hizmet vermekteyiz. Bizleri merkeze uzak olan ilçelerimizde bulunan banka şubeleri de gönül rahatlığı ile arayabilir, banka taşıma hizmetimizden yararlanabilirsiniz….

CATEGORIES

TIKLA ARA